top of page
Image by Quino Al

NEEM CONTACT OP

  • Is ICF Alblasserwaard een nieuwe kerk?
    ICF Alblasserwaard is een interkerkelijk missionair project. We werken dus vooral samen met andere lokale kerken uit de regio. Hoewel we voor de bezoekers van de vieringen graag zien dat ze zich uiteindelijk aansluiten bij een bestaande lokale kerk erkennen we dat de cultuurverschillen en daarmee manier van kerk zijn van onze bezoekers verschilt.
  • Tot welke denominatie behoort ICF Alblasserwaard?
    ICF Alblasserwaard behoort niet tot één specifieke denominatie. Het bestuur van ICF Alblasserwaard bestaat uit mensen met verschillende kerkelijke achtergronden (van christelijk gereformeerd tot evangelisch). We zijn opgericht met het doel om een warme en liefdevolle gemeenschap te bouwen voor vluchtelingen, vreemdelingen en medelanders. Een gemeenschap waar God en het evangelie centraal staan.
  • Welke theologische standpunten heeft ICF Alblasserwaard?
    Een eerlijke en terechte vraag. Zonder in theologische discussies te belanden (we geloven in het belang en nut van het onderzoeken van Gods Woord, maar dat is niet de hoofdreden waarom ICF Alblasserwaard is opgericht) willen we kernachtig samenvatten waar ICF Alblasserwaard in gelooft: Het bestuur van ICF Alblasseraard: ziet de bijbel als het onfeilbare Woord van God, gelooft dat alles in de bijbel (in)direct verwijst naar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk, gelooft in de dood én opstanding van Jezus Christus, gelooft in de drie-enige God (God de Vader, God de Zoon en God de Heilige Geest), gelooft in de levensveranderende kracht van het Evangelie, gelooft dat elke christen geroepen is om God lief te hebben boven alles en je naaste als jezelf, gelooft dat Jezus spoedig terugkomt verwacht naar Gods belofte een nieuwe hemel en een nieuwe aarde waarop gerechtigheid zal wonen en Christus alles zal zijn in allen!
Veelgestelde Vragen

Locatie Vieringen

Gebouw JOZUA

Ampèrestraat 4

Alblasserdam

Contact opnemen

Bedankt! Bericht verzonden.

Velden met een * zijn verplicht

Contact Opnemen
bottom of page